Bambinotes Preescolar Android için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Bambinotes Preescolar: Ebeveynleri ve Çocuklarını Birleştiren

Bambinotes Preescolar, Familink tarafından geliştirilen bir Android uygulamasıdır ve Sosyal ve İletişim kategorisinde yer almaktadır. Bu ücretsiz uygulama, eğitimin en erken aşamalarından itibaren ebeveynler ile çocukları arasında benzersiz ve güçlü bir bağlantı kurmayı amaçlamaktadır. Ebeveynleri çocuklarının gelişimine dahil eder ve okulların her şey hakkında bilgilendirilmesine yardımcı olur.

Bambinotes Preescolar ile ebeveynler, anlık bilgi ve fotoğraflar alarak çocuklarının gelişiminin aktif bir parçası olabilirler. Bu, entegrasyonu, katılımı ve projeye ve eğitim sürecine desteklemeyi güçlendirir ve derinleştirir. Uygulama, günlük ders etkinlik günlüğü, her öğrenci için kişisel bir not defteri, dosya ekli duyurular, bir takvim ve kişisel veya grup fotoğrafları gibi birkaç özellik sunmaktadır.

Program diğer dillerde mevcuttur

Bambinotes Preescolar Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.21

(0)
  • Güvenlik Durumu

Bambinotes Preescolar hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Bambinotes Preescolar denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.